Investeste acum in actiuni

Echipa care se ocupa de dezvoltarea si intretinerea site-ului kmarket.ro va ofera si servicii complete de investitii in actiuni, obligatiuni, derivate si fonduri de investitii. Serviciile de tranzactionare sunt asigurate prin compania Intercapital Invest - una dintre cele mai dinamice companii de profil de pe piata.

Merita sa investesti la bursa

Poti face mai multe cu banii tai. Astazi ai posibilitatea de a participa la cresterea si profiturile celor mai importante companii din Romania, cumparandu-le actiunile de la bursa. Investitiile in actiuni au adus castiguri importante celor care au investit cu grija si atentie si care au folosit un broker bun.

Pentru a vedea ce randament puteai sa obtii acum daca investeai o suma de bani in anul 1999, apasa aici.

Afla mai multe motive pentru care merita sa investesti la bursa!

Afla cum poti deveni investitor

Prin compania noastra, Intercapital Invest, oferim acces la toate actiunile tranzactionate pe pietele operate de Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Investitia in actiuni poate aduce castiguri ce le depasesc pe cele aduse de depozitele bancare, valuta sau titlurile de stat.

Va prezentam mult mai mult decat simpla posibilitate de a investi in actiuni:
dorim sa devenim consultantul financiar al clientilor nostri, sa ii ajutam sa inteleaga mecanismele bursiere in cazul in care nu au mai investit pana acum, sa definim impreuna o strategie de investitii si sa oferim toate informatiile si sfaturile necesare pentru a castiga.
Este simplu, rapid si eficient, iar comisioanele sunt adaptate
serviciilor oferite.

Afla cum poti deveni investitor!

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre activitatea noastra si serviciile
pe care vi le putem oferi la adresa office@intercapital.ro sau la numarul de telefon 021 222 8731.
Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul www.intercapital.ro.