Invitatie
Invitatie la dezvoltarea pietei de capital - Contribuie la editorialele Puls Capital!
Sondaj kmarket.ro
Urmariti piata AeRO pentru eventuale investitii?
Da
Nu
Nu cunosc

kmarket.ro - noutati
kmarket.ro - consultanta : cea mai noua intrebare
Buna ziua, Am actiuni la diverse firme listate pe Bursa, iar portofoliul meu este administrat de o societate in domeniu. Totusi as vrea sa stiu daca administratorul portofoliului meu isi face bine treaba avand in vedere faptul ca eu nu ma pricep deloc. Din rapoartele primite tot vinde si cumpara , insa stam tot pe minus.
   ()
Investitiile la bursa implica si riscuri, inclusiv riscul unor scaderi pe o anumita perioada. Performantele trebuie evaluate pe termen mai lung, de cel putin un an. Ati putea sa comparati performanta portofoliului Dumneavoastra cu un indice bursier de referinta, spre exemplu indicele BET. Indicii bursieri exprima evolutia medie a bursei de valori. Pentru primele 7 luni ale anului in curs, indicele BET a avut o performanta de +7,3%. Atentie, aceasta comparatie este relevanta daca o faceti pe perioada de existenta a acestui cont administrat. Puteti urmari performanta indicelui BET pe siteul www.bvb.ro, sectiunea Instrumente Financiare / Indici / Profile indici / Grafic.
mai multe intrebari|   trimite o intrebare
Ghid animat de investitii la bursa pe YouTube


MarketMaker.ro - simulator investitii la bursa


MarketMaker este concursul nostru bursier cu premii. Tranzactioneaza actiuni virtuale si castiga premii cat se poate de reale ! In plus, vei invata mecanismele pietei si te vei si distra! Intra acum pe marketmaker.ro!
Cautare rapida
Cautare simbol actiune BVB
Simbol:
Cautare fond de investitii
Nume: 
Cautare emisiune obligatiuni
Nume: 
Abonare gratuita Puls Capital
Aboneaza-te la raportul nostru saptamanal despre evolutia pietei de capital
Sumar fonduri de investitii
Valorile la zi ale titlurilor fondurilor de investitii in format Excel:
(23/07/2015)