Invitatie
Invitatie la dezvoltarea pietei de capital - Contribuie la editorialele Puls Capital!
Sondaj kmarket.ro
Cum va place/v-ar placea sa tranzactionati la bursa?
Printr-un broker asistat, prinde bine o opinie, etc
Online, e simplu si flexibil, etc
Nu ma intereseaza tranzactiile la bursa

kmarket.ro - noutati
kmarket.ro - consultanta : cea mai noua intrebare
Buna ziua.Sunt detinator de actiuni FP,un nr. semnificativ,si as dori sa le vand.Sunt din Pitesti si as dori sa va intreb cum trebuie sa procedez.Stiu doar ca doar un broker specializat poate efectua vanzarea...insa la ce am citit pe internet,sincer,imi e teama pt. ca sunt atatea cazuri de inselatorii si oamenii au ramas si fara actiuni si fara bani...atata timp cat vanzarea se face si contul e al brokerului, cred ca e normal sa imi fie teama..Va rog frumos sa imi spuneti ce pot face ..si cu cine pot face vanzarea in Pitesti.Va multumesc.
   (emil brica)
Intr-adevar, vanzarea se poate face numai prin brokeri specializati; nu exista o alta varianta. Au existat cazuri de frauda in trecut la companii mai mici si care nu au respectat cerintele legale in vigoare; puteti alege un broker mai mare, mai bine capitalizat si cu o reputatie buna in piata. In acest fel problemele pot fi evitate. Pentru lista brokerilor mergeti pe siteul www.bvb.ro, sectiunea Intermediari, linkul Toti Intermediarii; puteti cauta firmele care au birouri in Pitesti, sau pe cele cu birouri in Bucuresti - sunt mai multe, iar distanta nu este foarte mare. Dupa ce faceti o selectie, parcurgeti siteul web al fiecarui broker ales pentru a va forma o imagina asupra acestuia.
mai multe intrebari|   trimite o intrebare
Ghid animat de investitii la bursa pe YouTube


MarketMaker.ro - simulator investitii la bursa


MarketMaker este concursul nostru bursier cu premii. Tranzactioneaza actiuni virtuale si castiga premii cat se poate de reale ! In plus, vei invata mecanismele pietei si te vei si distra! Intra acum pe marketmaker.ro!
Cautare rapida
Cautare simbol actiune BVB
Simbol:
Cautare fond de investitii
Nume: 
Cautare emisiune obligatiuni
Nume: 
Abonare gratuita Puls Capital
Aboneaza-te la raportul nostru saptamanal despre evolutia pietei de capital
Sumar fonduri de investitii
Valorile la zi ale titlurilor fondurilor de investitii in format Excel:
(01/10/2015)