Invitatie
Invitatie la dezvoltarea pietei de capital - Contribuie la editorialele Puls Capital!
Sondaj kmarket.ro

kmarket.ro - noutati
kmarket.ro - consultanta : cea mai noua intrebare
Am gasit o persoana care doreste sa isi vanda actiunile SIF3. Eu vreau sa le cumpar. Persoana este in varsta si banuiesc ca le are de la marea privatizare, Eu imi voi deschide cont la un broker dar pe o platorma online. As putea sa ii cumpar acele actiuni si la pretul care ma inteleg eu cu ea? Cum se fac transferul actiunilor in contul meu? Sau se poate face prin depozitarul central prin cerere de transfer direct intre vii(am gasit pe site la ei un formular)? Multumesc!
   (Cojocariu Alyus)
Nu se pot face asemenea tranzactii directe. Varianta corecta este ca ambele persoane sa deschida un cont la un broker, detinatorul actiunilor sa vanda actiunile la bursa iar dvs. sa cumparati actiuni de pe bursa. Ambele tranzactii se vor face la pretul de pe bursa la acel moment (si nu la un pret stabilit anterior) si nu vor avea legatura intre ele. Formularul la care faceti referire se foloseste doar in cazuri speciale (transferuri intre rude).
mai multe intrebari|   trimite o intrebare
Ghid animat de investitii la bursa pe YouTube


MarketMaker.ro - simulator investitii la bursa


MarketMaker este concursul nostru bursier cu premii. Tranzactioneaza actiuni virtuale si castiga premii cat se poate de reale ! In plus, vei invata mecanismele pietei si te vei si distra! Intra acum pe marketmaker.ro!
Cautare rapida
Cautare simbol actiune BVB
Simbol:
Cautare fond de investitii
Nume: 
Cautare emisiune obligatiuni
Nume: 
Abonare gratuita Puls Capital
Aboneaza-te la raportul nostru saptamanal despre evolutia pietei de capital
Sumar fonduri de investitii
Valorile la zi ale titlurilor fondurilor de investitii in format Excel:
(01/12/2016)