Invitatie
Invitatie la dezvoltarea pietei de capital - Contribuie la editorialele Puls Capital!
Sondaj kmarket.ro

kmarket.ro - noutati
kmarket.ro - consultanta : cea mai noua intrebare
Sunt actionara la SC CARMEN SILVA SA EFORIE SUD cu certificatul inscris la nr.11573256/29.10.1996, inscris in Registrul actionarilor la pozitia 4325, detinator a 40 actiuni, valoarea nominala de 25.000 lei/fiecare, intrebarea mea este pentru perioada 1996 - 20.03.2016 nu am primit nici un ban? Unde pot lua relatii in acest sens, de unde pot primit totusi niste bani, sunt 20 de ani, va multumesc.
   (MIHALACHE ELENA )
Simplul fapt ca detineti actiuni nu inseamna ca veti primi automat bani de pe urma acestora. Pentru ca o companie sa distribuie bani ca si dividende, trebuie indeplinite doua conditii: 1. compania sa inregistreze profit, nu pierdere si 2. daca se inregistreaza profit, atunci Adunarea Actionarilor sa decida distributia de dividende si nu reinvestirea profitului.

Compania respectiva a fost delistata de la bursa de peste 10 ani, astfel incat noi nu avem informatii despre aceasta. Va trebui sa luati legatura cu compania respectiva pentru informatii, daca aceasta mai exista.
mai multe intrebari|   trimite o intrebare
Ghid animat de investitii la bursa pe YouTube


MarketMaker.ro - simulator investitii la bursa


MarketMaker este concursul nostru bursier cu premii. Tranzactioneaza actiuni virtuale si castiga premii cat se poate de reale ! In plus, vei invata mecanismele pietei si te vei si distra! Intra acum pe marketmaker.ro!
Cautare rapida
Cautare simbol actiune BVB
Simbol:
Cautare fond de investitii
Nume: 
Cautare emisiune obligatiuni
Nume: 
Abonare gratuita Puls Capital
Aboneaza-te la raportul nostru saptamanal despre evolutia pietei de capital
Sumar fonduri de investitii
Valorile la zi ale titlurilor fondurilor de investitii in format Excel:
(19/05/2016)