Ai cont pe Facebook? Lauda-te cu investitiile tale!
Intercapital Invest iti pune la dispozitie aplicatia Facebook StocksRO pentru vizualizarea preturilor si graficelor actiunilor romanesti listate la bursa.

Aplicatia se instaleaza direct in contul Facebook si afiseaza o lista de actiuni, derivate, obligatiuni sau indici aleasa de fiecare utilizator, impreuna cu pretul si variatia pretului acestora:


Aplicatia furnizeza si informatii de tranzactionare legate de fiecare actiune afisata (variatia neta in lei, volumul de actiuni tranzactionat, pretul minim si maxim al zilei) precum si grafice intraday si pe 6 luni, 1, 2 si 3 ani.

De asemenea, preturile actiunilor pot fi publicate in orice moment pe Wall in contul Facebook:

Aplicatia StocksRO realizata de Intercapital Invest este gratuita si se poate instala pe Facebook din pagina aplicatiei sau prin click pe oricare din imaginile de mai sus. Facebook este o retea online cu peste 400 de milioane de utilizatori activi in toata lumea.

StocksRO este prima aplicatie bursiera romaneasca pentru Facebook, fiind disponibila si in versiunea pentru telefoane iPhone (detalii aici) si face parte din programul Intercapital Invest de promovare a pietei de capital din Romania.