Ghiduri despre piata de capital
In aceasta sectiune va prezentam mai multe ghiduri si manuale ce va vor ajuta sa intelegeti mecanismele care stau la baza investitiilor si va vor prezenta instrumente utile de analiza a investitiilor in actiuni, obligatiuni, fonduri mutuale.

Informatii aprofundate despre instrumentele de analiza a investitiilor sunt oferite clientilor Intercapital Invest prin intermediul sistemului Intercapital Start, cel mai complet sistem online de analiza disponibil pe piata de capital din Romania. Apasa aici pentru detalii.

Pentru investitorii care vor sa faca pasul urmator de la cunoasterea principiilor de baza ale pietei de capital la documentarea despre metode de analiza si evaluare a actiunilor si investitiilor, prezentam mai jos un material care abordeaza pe larg analiza actiunilor. Materialul se adreseaza investitorilor mai avansati, care doresc sa inteleaga mecanismele de formare si evolutie a preturilor actiunilor, si sa isi constituie un sistem de analiza propriu pentru maximizarea performantelor investitiilor:
Pentru managerii si proprietarii de firme prezentam un ghid despre finantarea pe piata de capital prin emisiuni de actiuni si obligatiuni, si despre listarea firmelor la bursa de valori si pe Rasdaq:
Obligatiunile sunt instrumente financiare recomandate in perioade de criza. Pentru tranzactionarea obligatiunilor la bursa de valori, va recomandam ghidul urmator:
Va prezentam si un ghid animat despre investitiile bursiere, ce explica intr-un format simplu si usor de inteles mecanismele bursei si ale investitiilor in actiuni.


Analize ale pietei de capital
Materiale de documentare si analiza
Prospecte oferte publice si listari importante
Dictionar Investitional