Despre kmarket.ro

Pagina Pietei de Capital din Romania este o initiativa gratuita de promovare a pietei de capital apartinand Societatii de Servicii de Investitii Financiare Intercapital Invest SA, companie cu sediul in Bd. Aviatorilor Nr. 33, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, email office@intercapital.ro, telefoane 021 222 8731 si 021 222 8744, CUI RO7631041. Toate materialele, informatiile, analizele, articolele, elementele de grafica si programare, datele centralizate si sistematizate (cu exceptia celor marcate ca atare) sunt originale si apartin specialistilor Intercapital Invest.

Lansat pe 16 martie 1999, site-ul este in prezent una din cele mai cautate si mai apreciate surse gratuite de informare despre investitiile financiare si a obtinut de doua ori premiul pentru cel mai bun site financiar din tara noastra, premiu acordat de institutiile pietei de capital si comunitatea brokerilor.

Pentru informatii complete despre compania Intercapital Invest, proprietara siteului kmarket.ro, vizitati siteul www.intercapital.ro.

Informatiile obligatorii despre Intercapital Invest cerute de legislatia in vigoare se gasesc aici :
http://www.intercapital.ro/despre_noi/prezentare_generala.php. Desi toate eforturile au fost depuse pentru prezentarea unor informatii corecte si complete pe acest site, Intercapital Invest si autorii site-ului www.kmarket.ro nu garanteaza pentru corectitudinea si completitudinea informatiilor de pe site. Daca sesizati orice erori sau inadvertente, va rugam sa ne contactati pentru a le corecta. Intercapital Invest si autorii site-ului kmarket.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru rezultatele utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile de pe site nu reprezinta recomandari de investitii, iar autorii site-ului nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventuale pierderi rezultate din folosirea informatiilor de pe site.