Contact si colaborari
Pentru a lua legatura cu noi folositi adresa de mail info@kmarket.ro. Va stam la dispozitie cu orice informatii sau raspunsuri legate de site-ul kmarket.ro si de activitatea noastra.

Pentru intrebari legate de investitiile in actiuni si obligatiuni sau despre piata de capital, va rugam sa folositi sectiunea "Consultanta si intrebari a site-ului".

Preluarea informatiilor de pe site-ul kmarket.ro in mass-media sau in alte surse publice de informare este permisa si gratuita cu conditia obligatorie a mentionarii sursei materialelor preluate in formatul "Pagina Pietei de Capital din Romania, www.kmarket.ro". Preluarea informatiilor din buletinul bursier Puls Capital este permisa si gratuita cu conditia obligatorie a mentionarii sursei materialelor preluate in formatul "Buletinul bursier Puls Capital realizat de Intercapital Invest".

Site-ul kmarket.ro este realizat de Intercapital Invest, companie cu sediul in Bd. Aviatorilor Nr. 33, etaj 1, Sector 1, Bucuresti, email office@intercapital.ro, telefoane 021 222 8731 si 021 222 8744, CUI RO7631041. Pentru informatii suplimentare vizitati sectiunea "Despre kmarket.ro".