Intrebari selectate - cuvant cheie: peco
Buna ziua sunt din sibiu si asi dori sa vand niste actiuni Peco de unde pot sa obtin extrasul de cont numai de la bucuresti?
   05-04-2013     

Luati legatura cu o societate de brokeraj din orasul Dumneavoastra pentru extrasul de cont. Lista se gaseste pe siteul www.bvb.ro, sectiunea Intermediari. Cautati dupa sediile secundare din Sibiu.

Buna ziua ma numesc Nicolae Marius am actiuni la S.C PECO si de cind le am nu am primit dividente nicodata altii care au la aceasi firma au primit cum sa fac sa aflu si eu dece nu am primit dividente de la PETROM cum este acum numita .VA MULTUMESC
   04-08-2012     marius

Va trebui sa luati legatura cu departamentul actionariat al Petrom. Nu exista alta varianta pentru a obtine informatii.

Am vandut mai multe actiuni PECO. Ulterior prin trecerea lor la Petrom s-a constatat ca de fapt trebuiau sa ne dea mai multe actiuni. Pentru diferente sau dat niste sume de bani. De unde mai recuperez acea suma de bani sau cui ma pot adresa?
   11-12-2010     vili

Mergeti la Depozitarul Central (www.depozitarulcentral.ro), institutia care pastreaza registrul actionarilor companiilor listate la bursa, si solicitati un document numit extras de cont. Acesta va arata daca mai detineti actiuni, si in caz afirmativ, cate actiuni mai detineti. Cu acest document mergeti la orice firma de brokeraj pentru vanzarea actiunilor. Lista firmelor de brokeraj se gaseste pe www.bvb.ro, sectiunea Intermediari.

Am o rugaminte la dvs. in anul privatizarii in masa ca fiecare cetatean am investit acele actiuni care se acordau la PECO S.A. Bucuresti. Din acel moment si pina azi nu am primit raspuns la intrebarea ce sa intimplat cu acele actiuni, practic nimeni nu-mi poate oferi nici un raspuns in acest sens desi am solicitat institutiilor statului raspuns in acest sens. Singurul raspuns din partea Secretariatului General al Guvernului Romaniei a fost acela de a solicita in acest sens urgentarea verificarilor de catre C.N.V.M.B. Care este solutia in aceasta situatie intrucit conform legi in vigoare raspunsul catre un petent se face in 30 de zile de la data sesizarii organului competent. Desi se prevede sanctiune pentru institutia care nu a dat raspunsul in termen pe mine in mod direct ma intereseaza soarta acelor actiunii, precum si demersurile pe care le pot face pentru a afla detaliile cu privire la modul in care au fost administrate acestea. Cu respect STAICU fLORIN
   24-04-2010     Staicu

Daca ati avut actiuni la PECO, atunci acum aveti actiuni OMV Petrom, reteaua Peco fiind absorbita de Petrom in urma cu mai multi ani. Pentru a afla cate actiuni aveti luati legatura cu institutia numita Depozitarul Central (date de contact pe www.depozitarulcentral.ro), si solicitati un document numit Extras de Cont (Depozitarul pastreaza registrul actionarilor Petrom). Acest document va arata cate actiuni detineti.

Pentru alte informatii si clarificari puteti lua legatura si cu departamentul actionariat al Petrom, insa eu as merge mai intai la Depozitarul Central.

am actiuni la peco giurgiu si nu am primit dividente din anul 2000 cum pot afla daca s-au mai dat dividente din acel an si eventual cum pot sa-mi recuperez suma de bani care mi s-ar cuveni.cum pot afla daca se mai dau dividente.
   26-02-2010     manea

Daca ati avut actiuni la Peco Giurgiu, acum aveti actiuni Petrom, datorita faptului ca reteaua Peco a fost inclusa in Petrom. Luati legatura cu departamentul actionariat al Petrom pentru informatii legate de dividende.

Buna ziua, am mai trimis o intrebare la dumneavoastra dar nu am primit nici un raspuns. Intrebarea era legata de certificatul de actionar pe care il am la PECO TULCEA , unde ar trebui sa ma adresez ca sa vad ce s-a intamplat cu actiunile , sau cat valoreaza acestea . Va multumesc.
   12-02-2010     Leonard Mihailov

Raspunsurile la toate aceste probleme se gasesc in pagina de intrebari frecvente.

Am un anumit nr de actiuni la societate comerciala "Peco Prahova" si un pot gasi pretul undei actiuni.......am cautat da numai gasesc peco prahova....sa schimbat ceva... ?
   18-11-2007     bogdan andrei

Daca ati avut actiuni Peco, acum aveti actiuni Petrom tranzactionate la bursa de valori cu simbolul SNP. Pentru detalii suplimentare consultati pagina de intrebari frecvente din cadrul sectiunii de consultanta.

As vrea sa va intreb cum s-au transformat actiunile Peco BV si in ce? Am auzit ca ar fi acum actiuni Petrom dar nu stiu daca informatia e corecta si de asemenea nu stiu cate actiuni detin acum si ce valoare au. Cu multumiri, Mariana
   06-10-2006     Mariana

Acum aveti actiuni Petrom. Pentru a afla raspunsurile la celelalte intrebari consultati pagina de intrebari frecvente din sectiunea de consultanta a site-ului.

Nu am primit niciodata certificatul de actionar de la SC Rafirom SA. In urma telefonului dat la SNP Petrom Bucuresti - dl Nastase Gabriel, am intrebat la Peco Vaslui daca figurez ca actionar mi s-a raspuns ca nu. Credeti ca mai pot obtine certificatul si daca da unde ma pot adresa. Va multumesc
   20-05-2006     Bucur Cornelia

Daca sunteti actionar, atunci mergeti la Regisco SA, www.regisco.ro, si solicitati un document numit Extras de Cont. Acesta va arata daca aveti sau nu actiuni, si cate aveti. Certificatul original de actionar, emis in 1995, nu mai este necesar, daca ati fost inregistrat la acel moment ca actionar.

am cautat un raspuns pentru actiuni SC .FLAROS SA dar nu am reusit
   26-03-2006     manea constantin

Din pagina de intrebari frecvente:

INTREBARE: Am actiuni pe un certificat distribuit in cadrul Programului de Privatizare in Masa. Vreau sa stiu care este situatia actiunilor: cate actiuni detin, cat valoareaza, si cum le pot vinde.

RASPUNS: Mai intai cautati numele firmei de pe certificat pentru a vedea daca actiunile sale sunt listate la bursa sau pe Rasdaq. Mergeti pe site-ul www.rasd.ro, deschideti meniul "Societati Listate" si urmati link-ul "Cauta Emitent". Cautati numele si, daca firma exista, deschideti fisa acesteia. Pentru a cauta pe bursa mergeti pe site-ul www.bvb.ro, in sectiunea "Emitenti si valori mobiliare" din meniul din stanga. Cautati numele firmei in cele doua liste: "Actiuni Listate" si "Actiuni Nelistate".

Mai departe aveti nevoie de un document oficial numit "extras de cont" pentru a vedea cate actiuni detineti astazi (numarul de actiuni este posibil sa se fi schimbat din 1995 pana in prezent). Trebuie sa luati legatura cu firma care pastreaza registrul actionarilor firmei la care aveti actiuni pentru a obtine acest document. Pentru a afla care este societatea de registru procedati astfel: pentru o firma de pe Rasdaq mergeti in fisa societatii (dupa ce ati gasit-o urmand link-ul "Cauta Emitent") la paragraful "Contact Registru". Pentru bursa mergeti in sectiunea "Registru" din meniul principal si cautati firma la care aveti actiuni in cele patru sectiuni (Registrul BVB, Regisco, RRA sau Monitor), acestea find registrele care lucreaza cu bursa. Numerele de telefon ale registrelor se gasesc aici: www.rasd.ro/InvestorCenter/MarketInstitutions/index.aspx. Pentru registrul BVB luati legatura cu bursa de valori la telefon 307.95.00.

Pentru a afla pretul la zi al unei actiuni: Pe Rasdaq il gasiti in fisa societatii. Pentru bursa mergeti pe site-ul www.kmarket.ro, sectiunea "Societati listate la bursa". Pentru vanzarea actiunilor trebuie sa luati legatura cu o societate de brokeraj (numita si societate de servicii de investitii financiare - SSIF). Pentru Bucuresti va recomandam Intercapital Invest, 222.8731 sau 222.8744, www.intercapital.ro. Lista completa a acestor societati se gaseste pe site-ul www.bvb.ro, sectiunea "intermediari". Aveti nevoie de extarasul de cont de la registru (pentru actiuni SNP si SIF aveti nevoie de inca un document de la registru - codurile confidentiale), copie dupa buletinul de identitate si prezenta Dumneavoastra fizica la sediul SSIF. Banii nu se platesc pe loc, ci dupa vanzarea actiunilor.

Daca ati avut actiuni la o societate din reteaua Peco, la Arpechim, Competrol sau Petrobrazi, atunci in prezent aveti actiuni Petrom.

As dori sa stiu daca actiunile detinute la societatea PECO Braila (societate delistata pe piata RASDAQ) au trecut la SNP PETROM Va multumrsc!
   10-02-2006     Marian Stefan

Da, firmele din reteaua Peco au fost incluse in Petrom.

care sunt noile denumiri ale firmelor AUTOMOBILE DACIA COLIBASI si PECO PRAHOVA? SI care sunt cotatiiile acestora la banca?
   09-02-2006     anghel cristian

Automobile Dacia a fost delistata de la bursa de valori si nu mai are un pret de piata. Peco Prahova a fost inclusa in Petrom. Gasiti cursul la zi al actiunilor Petrom pe site-ul www.kmarket.ro, sectiunea Actiuni Listate la Bursa.

Am o nelamurire si poate dumneavoastra ma ajutati sa pricep. Sotul meu este angajat Petrom. La Revolutie a decis sa aibe actiuni la Peco S A. Cativa ani a lui dividente in valoare mica destul de mica comparativ cu SIF-urile, de catva ani nu a mai luat nimic, dar ei ca angajati Petrom primesc niste dividente dar nu stiu de unde? Chiar actiunile de la Peco nu valoreaza nimic sau sunt platite? Mecanismul acesta este f incurcat si nu pricep Multumesc si va urez o zi buna
   25-01-2006     Rodica A

Informatia pe care o aveti nu este corecta, intrucat dividendele se platesc la fel pentru toti actionarii, indiferent ca sunt angajati sau nu ai firmei (Petrom, in exemplul Dumneavoastra). Poate este vorba despre altfel de plati pentru angajati (prime, etc), nu de dividende. Petrom nu a acordat deloc dividende in 2004 si 2002, iar in ceilalti ani valorile au fost foarte mici. Valoarea dividendelor depinde de performantele firmei care le plateste - performantele SIF-urilor comparativ cu numarul de actiuni emise au fost mult mai mari decat cele ale Petrom.

Am actiuni la PECO SA ,si as vrea sa stiu cum se numeste acum noua firma.Are legatura cu PETROM sau cu ROMPETROL?Va multumesc.
   15-12-2005     Miclea Aurelia

Este vorba de Petrom.

DACA BUNICA MEA DETINE ACTIUNI LA PECO DEVA SI NU SE POATE DEPLASA LA REGISCO AS PUTEA SA MA PREZINT EU IN LOCU L EI SI CU CE ACTE?VA MULTUMESC ANTICIPAT
   07-12-2005     POPESCU ADRIAN

Luati legatura cu Regisco la telefon 408 5800.

Detin actiuni la societatea Peco S.A. din Baia Mare ,in urma eliberarii certificatelor de actionari .Stiu ca societatea nu mai exista sub aceasta denumire dar nu stiu dar fuctioneaza cu alt nume.As dorii sa stiu unde as putea sa ma interesez de acest lucru ? Va multumesc anticipat. Cu stima,Craciun
   29-11-2005     

Acum aveti actiuni Petrom, tranzactionate la bursa de valori cu simbolul SNP.

cat costa o actiune de la peco MURES
   14-09-2005     murar

Acum aveti actiuni Petrom. Verificati sectiunea de intrebari frecvente pentru detalii.

Stimate domn, am gasit o informatie pe site-ul dumneavoastra care spune ca daca am avut actiuni la " o societate din reteaua Peco, la Arpechim, Competrol sau Petrobrazi, atunci in prezent aveti actiuni Petrom." As dori sa stiu care este ratia de reprezentare? 1actiune Competrol=1actiune SNP? Va multumesc si mult succes!
   31-08-2005     Iliuta Dranca

Ratele de conversie sunt diferite si nu le cunoastem. Cel mai bine este sa solicitati un extras de cont de la registru, pentru a afla numarul de actiuni pe care il detineti in prezent. Procedura este explicata in pagina respectiva.

Parintii mei detin 2 certificate de actionar la CIPROM PLOIESTi si PECO PRAHOVA dobandite prin programul de privatizare prin cupoane din 1996. Aceste societati exista pe piata bursiera ? Unde ma pot interesa care este valoarea actiunilor detinute si cum se pot vinde / transfera intr-un cont pe care il am deschis la o SSIF.
   26-08-2005     Moroita Cosmin

Pentru raspunsurile la aceste intrebari vedeti sectiunea de Intrebari frecvente.

Detin un certificat de actionar la PECO s.a. (Constanta), actualmente Petrom. Niciodata nu am primit vre-un divident (nici macar 100 de lei). Prin vanzarea Peco catre Petrom, acum eu am actiuni la Petrom? Pot sa le vand? Care este pretul unei actiuni? De ce nu se primesc dividente? este totusi o firma prospera nu falimentara. Multumesc mult!
   15-06-2005     Dinu Marius

Da, aveti actiuni la Petrom. Luati legatura direct cu Petrom, la departamentul actionariat, pentru a intreba de situatia dividendelor care vi se cuvin; firma a distribuit dividende in anumiti ani, dar de valoare foarte mica. Nu toate firmele care obtin profit distribuie dividende - unele firme pastreaza aceste profituri pentru investitii. Pentru informatii despre pretul actiunilor si modalitatea de vanzare consultati sectiunea de intrebari frecvente a rubricii de consultanta pe kmarket.ro.

SUNT DETINATORUL UNUI NUMAR DE 192 ACTIUNI LA PECO GALATI. AM FOST LA FIRMA REGISCO SI AM PRIMIT UN EXTRAS DE CONT SI NISTE CODURI DE IDENTIFICARE CU ACTIUNI LA SIF-URI. INTREBAREA ESTE DACA VAND ACTIUNILE DE LA PETROM SAU DE LA SIF-URI?
   11-06-2005     CRISTEA ADRIAN

Cu documentele respective puteti vinde actiunile mentionate in extrasul de cont, deci cele la SIF. Daca stiti ca aveti actiuni si la Petrom, atunci mergeti din nou la Regisco si solicitati un extras de cont si pentru acestea. Daca nu sunteti inregistrat ca actionar la Petrom in sistemele Regisco, inseamna ca nu dispuneti de actiuni la Petrom.

Detin un certificat de actionar la societatea PECO SA, acum PETROM. Vreau sa stiu valoarea acestui certificat, care este valoarea unei actiuni. Sunt din Constanta si vreau sa stiu unde as putea sa le vind. Multumesc anticipat !
   29-05-2005     gheorghe olimpiu

Va invit sa parcurgeti sectiunea de "Intrebari Frecvente" din cadrul rubricii de consultanta pe www.kmarket.ro.

In urma procesului de privatizare in masa am depus cuponul la rafinaria Peco SA Constanta. As fi interesat daca aceste titluri se tranzactioneaza pe piata, sau care este starea actiunilor?
   11-04-2005     Alex Averian

Reteaua PECO a fost inclusa in Petrom, iar actum dispuneti de actiuni Petrom, tranzactionate la bursa de valori cu simbolul SNP. Pentru informatii despre Petrom mergeti pe site-ul www.kmarket.ro, sectiunea "Actiuni listate la bursa". Pentru a afla numarul de actiuni pe care il detineti in prezent solicitati un extras de cont de la Regisco SA, telefon 224.8732.

Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari si le pun cu speranta ca ma veti putea ajuta: Am Certificate de Actionar la PECO Alba Iuliasi m-ar interesa urmatoarele: - mai exista aceasta firma sau o fost preluata de Petrom, sau mai rau a dat faliment? - In cazul in care mai pot utiliza aceste certificate de actionar, care este valoarea unei actiuni si cum pot preschimba aceste Certificate de actionare in actiuni? Imi cez scuze daca am pus niste intrbari idioate, dar nu am cunostiinte referitoare la aceste lucruri. Va multumesc pentru timpul acordat si astept cu incredere raspunsul Dvs.
   04-04-2005     costi

Firma a fost intr-adevar inclusa in Petrom. Acum aveti actiuni Petrom. Pentru a afla numarul de actiuni detinute solicitati un extras de cont la Regisco SA, telefon 224.8732. Pretul unei actiuni este de 3.620 lei/actiune. Pentru vanzarea actiunilor solicitati extrasul de cont si codurile confidentiale de la Regisco, iar apoi mergeti la o societate de brokeraj (lista completa este pe www.bvb.ro, sectiunea "Membri").

Buna ziua, In anul ā??Cuponiadeiā? am subscris impreuna cu sotia pentru Peco Timis (in acea vreme), actualul Petrom. Intr- o perioada am primit dividente, dupa care nu am mai primit nimic. As dori sa stiu: 1. ce sa fac pentru a afla de ce nu am mai primit nimic? 2. cum as putea afla ce numar de actiuni corespund celor 2 ā??cupoaneā?, cum le pot converti in actiuni (daca nu s-a intamplat deja) si cum as putea sa le tranzactionez? In momentul de fata (si in anii trecuti) mass media nu a fost prea generoasa cu informatiile astea. Va multumesc mult pentru raspuns, Florin Farcas
   30-03-2005     Ioan Florin Farcas

1. Sa luati legatura cu Petrom (departamentul actionariat) si sa intrebati de situatia dividendelor Dumneavoastra. 2. Mergeti la Regisco SA (societatea care tine registrul actionarilor Petrom) si solicitati un extras de cont. Telefoanele sunt 224.8732, 224.9128. Acest document arata cate actiuni detineti. Pentru vanzare aveti nevoie de extrasul de cont si de lista cu coduri confidentiale (tot de la Regisco). Cu aceste documente mergeti la o societate de brokeraj pentru vanzarea actiunilor. Lista acestor societati se gaseste pe site-ul www.bvb.ro, sectiunea "Membri".

Imi puteti spune cu pot afla numarul de actiuni detinute la Petrom SA, eu locuind in Timisoara. Exista o posibilitate de a afla aceste informatii din Timisoara? Doresc sa mentionez ca am detinut actiuni la SC Peco Timis SA, societate care a fuzionat prin absorbtie cu SNP Petrom in anul 1997 din cate retin eu.
   29-03-2005     Mircea HUH

Luati legatura cu Regisco SA pentru a solicita un extras de cont. Numarul de telefon este 224.8732 sau 224.9128.

Detin un certificat de actionar PECO (Ploiesti) si doresc sa il vand,dar nu stiu unde sa ma adresez.Va rog sa ma indrumati.Multumesc.
   24-03-2005     Marius

Sunati-ne la telefon 222 8731 si luati legatura cu colega noastra Mirela Mardare.

Cum trebuie sa procedez pentru a vinde actiuni de la COMAT OLT, jud. Slatina si de la PECO DOLJ
   10-02-2005     Sanda Zavelea

Am mai raspuns la nenumarate intrebari pe aceata tema - consultati arhiva. Mergeti pe www.rasd.ro, cautati societatea Comat si din fisa ei identificati registrul actionarilor sai, apoi obtineti un extras de cont. Pentru PECO: acum aveti actiuni SNP mergeti la regisco pentru extrasul de cont apoi mergeti la orice societate de servicii de investitii financiare pentru vanzare

AS DORI SA MA LAMURITI SI PE MINE DACA ACTIUNILE PE CARE LE DETIN LA PECO CONSTANTA,SE INCADREAZA IN CELE ALE PETROMULUI SI CUM AS PUTEA SA VAND,SAU DOAR SA-MI DA-TI O ALTA ADRESA SAU PERSOANA CU CARE SA IAU LEGATURA DESPRE CELE DE MAI SUS.VA MULTUMESC ANTICIPAT!
   06-02-2005     RAZVAN SELCAIAN

Intr-adevar, acum detineti actiuni la Petrom. Am mai raspuns la intrebari pe aceasta tema: mergeti la arhiva intrebarilor si cautati in raspunsuri dupa "Petrom". Veti gasi detalii complete.

Detin un cupon primit in 1994 de la fosta societate PECO.Ce pot face cu acesta?
   05-02-2005     Dan Costi

Am mai raspuns la intrebari pe aceasta tema. Acum detineti actiuni Petrom. Cautati in arhiva raspunsurilor dupa "Petrom" si veti gasi raspunsul la intrebare.

Am depus actiunile la peco galati.Nu am mai primit dividente.La ce valoare au ajuns act?Pot sa le vand?
   01-02-2005     pascaru

Desigur, le puteti vinde. Acum detineti actiuni SNP Petrom, intrucat reteaua Peco a fost inclusa in Petrom. Pentru a vedea cate actiuni aveti luati legatura cu Regisco SA la telefon 224.9128, 212.6077 pentru a obtine un extras de cont cu numarul de actiuni. Pretul unei actiuni Petrom este de 4.260 lei. Desigur, puteti vinde actiunile. Adresati-va unei societati de servicii de investitii financiare.

AM AVUT ACTIUNI LA PECO DOLJ CAND S-A FACUT SUBSCRIEREA . NU AM PRIMIT NICIODATA DIVIDENTE .AS VREA SA STIU CUM SUNT COTATE ACESTE ACTIUNI SI CUM LE POT VINDE?
   03-12-2004     CAPLESCU RAMONA

In prezent sunteti actionar la societatea SNP Petrom SA, tranzactionata in cadrul Bursei de Valori Bucuresti (www.bvb.ro), sub simbolul SNP. Ultimul pret de tranzactionare a fost de 3.010 lei/actiune in data de 03.12.2004. Pentru informatii despre detinerea exacta de actiuni va trebui sa solicitati un extras de cont de la Regisco SA, telefon 2248372, 2249128.

As vrea sa va intreb unde pot vinde actiunile pe care le detin la PECO Tulcea. Nu stiu unde as putea afla valoarea actuala. Va multumesc.
   16-11-2004     Vdovicencu George Daniel

Peco Tulcea a fost integrata in Petrom, astfel incat dumneavoastra aveti acum actiuni Petrom, listate la bursa de valori cu simbolul SNP. Pretul unei actiuni este 2720 lei/actiune, insa numarul de actiuni ar putea sa difere de cel pe care il stiti. Va trebui sa va adresati societatii care tine registrul actionarilor Petrom (Regisco SA, www.regisco.ro, telefon 2126141) pentru a obtine un extras de cont cu numarul exact de actiuni, si codul confidential in cazul in care doriti vanzarea acestora. Pentru vanzare va puteti adresa oricarei societati de servicii de investitii financiare. Daca sunteti din Bucuresti puteti veni la Intercapital Invest, Strada Buzesti Nr. 75, Etaj 6, 305 5177, www.intercapital.ro