Intrebari selectate - cuvant cheie: competrol
Buna ziua. Am 200 de actiuni la Competrol de 20 si ceva de ani. Cum pot incasa dividendele pe acesti ani si ce pasi trebuie sa urmez pentru a face asta? Unde trebuie sa ma duc, ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.
   26-07-2013     Toma Catalina

Luati legatura cu Petrom, la departamentul actionariat. Ei ar trebui sa va ofere toate informatiile necesare.

va rog sa-mi trimiteti urmatoarele informatii sunt actionar la competrol care a fost asorbita de rompetrol va rog sa-mi explicati cum pot intra in posesia dividentelor si cum pot verifica ce valoare are o actiune in momentul acesta va multumesc astept raspuns
   05-12-2010     marica

Acum aveti actiuni la Petrom. Pentru informatii legate de dividende si valoarea actiunilor, consultati pagina de intrebari frecvente.

As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca mai axista SC COMPETROL OIL SA BUCURESTI, daca exista sub o alta denimire?...Mama mea detine actiuni din 1995 la aceasta societate despre care nu mai stie nimic. certificatul de actionar nu i-a fost trimis, decat ca printr-un mandat postal la cativa ani ,trebuia sa ridice o suma reprezentand cv dividend. nu i-a ridicat si de atunci nu are alta informatie. multumesc frumos!
   25-11-2007     cristina

Daca va referiti la Competrol SA (nu am auzit de Competrol Oil), atunci aceasta a fost absorbita de Petrom, astfel incat actionarii Competrol sunt astazi actionari Petrom. Pentru detalii consultati si pagina de intrebari frecvente a sectiunii de Consultanta.

Apelez la profesionalismul si amabilitatea dvs. adresandu-va urmatoarea intrebare. Detin actiuni Competrol. Din pacate, nu mai sunt in posesia certificatului de actionar. Cum pot intra in posesia unui duplicat al certificatului de actionar? Unde ma pot adresa pentru a afla valoarea acestor actiuni? Exista o institutie care are evidenta actionarilor din Romania?
   09-11-2007     cristiana dragne-petrescu

Da, exista o asemenea institutie. Aceasta se numeste Depozitarul Central - www.depozitarulcentral.ro. Luati legatura cu aceasta si solicitati un document numit Extras de Cont pentru actiuni Petrom (Competrol a fost inclusa in Petrom) - acesta va arata daca mai aveti actiuni; tot de acolo solicitati si un document numit Lista de Coduri Confidentiale (in cazul in care mai aveti actiuni). Cu aceste documente puteti merge la orice firma de brokeraj pentru vanzarea actiunilor. Nu mai aveti nevoie de certificatul de actionar distribuit initial.

In data 14.08.1996 am transformat cuponul primit de la stat in actiuni la firma Competrol , firma care acum a fuzionat cu petrom .Pe certificatul de actionar scrie ca detin 200 de actiuni . In urma fuzionari detin tot acelasi numar de actiuni . Cat valoreaza o actiune acum pe piata daca doresc sa le vand.
   21-04-2006     Oprea Cristian

Pentru pretul actiunilor SNP consultati www.kmarket.ro, sectiunea Actiuni listate la bursa.

am cautat un raspuns pentru actiuni SC .FLAROS SA dar nu am reusit
   26-03-2006     manea constantin

Din pagina de intrebari frecvente:

INTREBARE: Am actiuni pe un certificat distribuit in cadrul Programului de Privatizare in Masa. Vreau sa stiu care este situatia actiunilor: cate actiuni detin, cat valoareaza, si cum le pot vinde.

RASPUNS: Mai intai cautati numele firmei de pe certificat pentru a vedea daca actiunile sale sunt listate la bursa sau pe Rasdaq. Mergeti pe site-ul www.rasd.ro, deschideti meniul "Societati Listate" si urmati link-ul "Cauta Emitent". Cautati numele si, daca firma exista, deschideti fisa acesteia. Pentru a cauta pe bursa mergeti pe site-ul www.bvb.ro, in sectiunea "Emitenti si valori mobiliare" din meniul din stanga. Cautati numele firmei in cele doua liste: "Actiuni Listate" si "Actiuni Nelistate".

Mai departe aveti nevoie de un document oficial numit "extras de cont" pentru a vedea cate actiuni detineti astazi (numarul de actiuni este posibil sa se fi schimbat din 1995 pana in prezent). Trebuie sa luati legatura cu firma care pastreaza registrul actionarilor firmei la care aveti actiuni pentru a obtine acest document. Pentru a afla care este societatea de registru procedati astfel: pentru o firma de pe Rasdaq mergeti in fisa societatii (dupa ce ati gasit-o urmand link-ul "Cauta Emitent") la paragraful "Contact Registru". Pentru bursa mergeti in sectiunea "Registru" din meniul principal si cautati firma la care aveti actiuni in cele patru sectiuni (Registrul BVB, Regisco, RRA sau Monitor), acestea find registrele care lucreaza cu bursa. Numerele de telefon ale registrelor se gasesc aici: www.rasd.ro/InvestorCenter/MarketInstitutions/index.aspx. Pentru registrul BVB luati legatura cu bursa de valori la telefon 307.95.00.

Pentru a afla pretul la zi al unei actiuni: Pe Rasdaq il gasiti in fisa societatii. Pentru bursa mergeti pe site-ul www.kmarket.ro, sectiunea "Societati listate la bursa". Pentru vanzarea actiunilor trebuie sa luati legatura cu o societate de brokeraj (numita si societate de servicii de investitii financiare - SSIF). Pentru Bucuresti va recomandam Intercapital Invest, 222.8731 sau 222.8744, www.intercapital.ro. Lista completa a acestor societati se gaseste pe site-ul www.bvb.ro, sectiunea "intermediari". Aveti nevoie de extarasul de cont de la registru (pentru actiuni SNP si SIF aveti nevoie de inca un document de la registru - codurile confidentiale), copie dupa buletinul de identitate si prezenta Dumneavoastra fizica la sediul SSIF. Banii nu se platesc pe loc, ci dupa vanzarea actiunilor.

Daca ati avut actiuni la o societate din reteaua Peco, la Arpechim, Competrol sau Petrobrazi, atunci in prezent aveti actiuni Petrom.

Am actiuni la Competrol. Am inteles ca acum sunt actiuni la Petrom. Unde pot urmari cat mai des evolutia lor si daca vreau sa mai cumpar ori sa le vand ce trebuie sa fac, cum pot face aceste tranzactii? De cumparare respectiv vanzare a lor, dar mai intai sa le urmaresc evolutia? Va multumesc anticipat
   06-01-2006     Cristiana

Puteti urmari evolutia zilnica pe site-ul www.kmarket.ro, sectiunea Actiuni Listate la Bursa. Pentru informatii despre tranzactionarea actiunilor vedeti pagina intrebari frecvente.

Doresc sa deschid un cont la SSIF Intercapital Invest si va rog sa-mi comunicati daca pot include si actiunile dobandite de parintii mei la Competrol , cu acordul acestora, ce poseda 2 cupoane primite in 1996,care reprezinta un total de 412 actiuni la valoarea nominala de 1000 ROL. Cunosc faptul ca societatea Competrol este listata la bursa cu simbolul COTE. Va rog sa-mi comunicati daca au fost emise dividente sau daca au fost emise actiuni gratuite de catre aceasta societate in ultimii 10 ani sau va rog sa ma indrumati catre o sursa de informatii. Va multumesc.
   04-01-2006     Ciprian

Daca parintii au avut actiuni Competrol, acum aveti actiuni Petrom (SNP). COTE sunt actiunile Conpet, nu Competrol. Actiunile dobandinte in programul de privatizare in masa nu pot fi incluse in contul Dumneavoastra de investitii; va trebui mai intai ca aceste actiuni sa fie vandute in piata. Pentru informatii despre dividende luati legatura direct cu Petrom si cereti la departamentul actionariat.

Doresc sa vand actiuni Competrol.Cum procedez si la cine sa ma adresez?Multumesc anticipat.
   04-12-2005     Valentin

Acum aveti actiuni Petrom tranzactionate la bursa. Pentru mai multe informatii vedeti sectiunea de intrebari frecvente.

am 200 actiuni la Competrol si as vrea sa le vand.Unde ma pot interesa de valoarea lor si daca mai sunt valabile? As mai vrea sa stiu daca mai exista aceasta societate si cui ma pot adresa in cazul in care exista un consiliu al actionarilor?
   30-10-2005     alina

Pentru aceste informatii parcurgeti sectiunea de intrebari frecvente.

unde se pot vinde actiuni competrol,si care este pretul?
   10-10-2005     mihai

Pentru aceste informatii parcurgeti sectiunea de intrebari frecvente.

Bua ziua as dori sa stiu si eu daca Compania Romana de Petrol si Competrol sunt una si aceeasi firma... Va multumersc anticipat. Cu respect Stefan Manea
   21-09-2005     stefan

Nici una din aceste firme nu mai exista acum, acestea fiind reorganizate in actuala Petrom.

Doresc sa aflu si eu o adresa de e-mail a societatii Regisco SA, cea care se ocupa de actiuni Petrom, Competrol etc.....Va multumesc anticipat
   01-09-2005     Stefan Manea

Adresa de mail este PublicRelations@regisco.ro. Pagina web este www.regisco.ro.

Stimate domn, am gasit o informatie pe site-ul dumneavoastra care spune ca daca am avut actiuni la " o societate din reteaua Peco, la Arpechim, Competrol sau Petrobrazi, atunci in prezent aveti actiuni Petrom." As dori sa stiu care este ratia de reprezentare? 1actiune Competrol=1actiune SNP? Va multumesc si mult succes!
   31-08-2005     Iliuta Dranca

Ratele de conversie sunt diferite si nu le cunoastem. Cel mai bine este sa solicitati un extras de cont de la registru, pentru a afla numarul de actiuni pe care il detineti in prezent. Procedura este explicata in pagina respectiva.

Va rog frumos sa-mi raspundeti la o singura intrebare .Detin actiuni la S.C. COMPETROL si as vrea sa le vand .Unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi da informatii in legatura cu acest lucru. Va multumesc
   29-08-2005     zidaru nicolae cornel

Pentru aceste intrebari va recomandam sectiunea de intrebari frecvente.

As dori sa ma lamuriti, daca se poate in legatura cu un certificat de actionar, si anume : tatal meu este decedat si are un certificat de actionar la Competrol. Va rog sa-mi spuneti daca mama mea poate beneficia de dividentele pe care le-ar obtine cu acest certificat de actionar si care ar fi modalitatea de obtinere a acestor dividente. Cu multumiri, Vanda Sultan
   29-08-2005     vanda sultan

Va trebui sa treceti actiunile pe numele mamei Dumneavoastra. Pentru aceasta luati legatura cu societatea care pastreaza registrul actiunilor Petrom (Dumneavoastra aveti acum actiuni la Petrom, Competrol fiind inclusa in aceasta). Societatea se numeste Regisco SA, telefon 408.5800, 224.9128. Pentru procedura legata de plata dividendelor luati legatura direct cu Petrom, si cereti informatii la departamentul actionariat.

Buna ziua, doresc sa stiu daca Societatea Petrom, prin Sucursala Competrol Buc., are de dat dividente si daca da, de unde se pot ridica. Va multumesc, Anca Enache
   04-07-2005     Ancuta Enache

Petrom nu a distribuit dividende pentru anul 2004.

IN URMA PROGRAMULUI DE PRIVATIZARE AM PRIMIT 200 ACTIUNI COMPETROL BUCURESTI CUM POT SA LE VAND? CAM CARE ESTE VALOAREA APROXIMATIVA )
   15-06-2005     CRISTI SARARU

Va rog sa consultati sectiunea de intrebari frecvente din cadrul rubricii de consultanta pe www.kmarket.ro.

detin actiuni la firma competrol si vreau sa stiu cum se numeste acum si care este pretul unei actiuni?unde as putea vinde actiuni la zarea s.a?
   18-05-2005     angelescu mihai

Daca ati avut actiuni Competrol, acum aveti actiuni Petrom. Pentru intrebari legate de valoarea si vanzarea actiunilor consultati sectiunea de Intrebari Frecvente din cadrul rubricii de consultanta.

detin doua certificate de actionar la COMPETROL, mostenite de la fratele meu si sotia acestuia. certificatele sunt mentionate in actul de mostenire. cum le pot trece pe numele meu si ce valoare au, le pot tranzactiona si unde? cine este acum COMPETROL? va multumesc!
   03-02-2005     godeanu florica

Competrol a fost inclusa in SNP, astfel ca acum detineti actiuni SNP. Luati legatura cu Regisco SA, societatea de registru a SNP, pentru a transfera actiunile pe numele Dumneavoastra (telefonul este 224.8372, 224.9128). Solicitati si extrase de cont de la Regisco pentru a afla numarul de actiuni detinute. O actiune SNP valoreaza acum cam 4.250 de lei. Le puteti vinde prin orice societate de servicii de investitii financiare (pentru o lista mergeti pe www.bvb.ro, sectiunea "Membri").

As dori sa stiu care este denumirea noua a fostului Competrol, deoarece detin actiuni si nu stiu ce pasi trebuie sa urmez, avand in vedere ca si-a schimbat denumiea. Va multunesc anticipat.
   22-01-2005     nicolae

Acum detineti actiuni Petrom (SNP), listate la bursa de valori. Pentru a vinde actiunile sau a afla numarul de actiuni solicitati un extras de cont de la Regisco (tel 2248372)