Invitatie la dezvoltarea pietei de capital - Contribuie la editorialele Puls Capital!
Suntem onorati sa va informam ca Puls Capital intra in al 15-lea an de activitate, primul numar al buletinului nostru saptamanal fiind redactat in august 1998. Cu aceasta ocazie, va multumim pentru suport si pentru increderea acordata! Daca nu esti abonat la buletinul nostru saptamanal, o poti face aici.


De-a lungul timpului, buletinul s-a dezvoltat si s-a reinventat pentru a oferi abonatilor informatii despre piata de capital accesibile si relevante in timp util. Pe langa informatiile legate de evolutia bursei, ne dorim sa oferim o serie de materiale constructive. Acestea sunt necesare pentru dezvoltarea pietei de capital, atat datorita unei consolidari a cunostintelor pentru investitori, cat si a intelegerii mecanismului de functionare pentru non-investitori. In acest sens, am facut referire la diverse instrumente financiare, strategii de investitii, tendinte de piata, macroeconomie si diverse aspecte psihologice.

Anul acesta, ne-am gandit sa punem accent si mai mult pe formarea investitorilor, pentru ca bursa are nevoie mai mult ca oricand de forte proaspete si de idei noi dupa cinci ani de criza. In acest sens, va invitam pe voi, publicul nostru, ca anul acesta, sa va exprimati ideile legate de piata de capital la rubrica editorial in Puls Capital! Noi suntem bucurosi sa va punem la dispozitie spatiul alocat la rubrica editorial pentru publicarea proiectelor voastre. Avem convingerea ca aceasta oportunitate este utila tuturor, atat pentru voi, pentru testarea unor idei si perspective noi, dar si pentru noi, in masura in care putem construi mai mult impreuna. Desigur, vom selecta materialele primite in functie de politica noastra editoriala. In mod special, nu vor fi publicate materiale care:
- fac reclama unor companii, produse sau servicii;
- prezinta opinii incorecte sau tendentioase
- nu sunt suficient fundamentate, sau nu se ridica la nivelul calitativ pe care ni-l dorim pentru Puls Capital, sau care contravin reglementarilor pietei de capital sau politicilor Intercapital Invest.

Deciziile luate de noi nu vor fi explicate si sunt finale.

Ce materiale pot fi publicate? Dupa obiectivul buletinului, putem publica opinii si analize despre piata de capital si investitiile la bursa. Toate materialele vor trece insa printr-un filtru de selectie! Noi ne pastram optiunea de a refuza unele materiale in masura in care nu le consideram adecvate pentru publicarea in Puls Capital.

Cat de mari sa fie materialele? Din experienta noastra, 1-5 pagini sunt in general suficiente pentru rubrica aceasta, deoarece este nevoie de informatii clare si punctuale pentru a transmite o idee. In functie de context, putem accepta cateva pagini suplimentare, insa capacitatea de selectie si de sinteza este foarte importanta pentru un investitor, sau un analist.

Cine poate publica? Oricine are o idee, o parere, un proiect interesant! Poti fi student, investitor, sau analist in devenire.

Ce beneficii poti avea? Este o ocazie prin care poti sa testezi cunostintele si preferintele in materie de bursa, dar si prin care sa te remarci in cariera. Daca esti student, poti publica anumite concluzii si opinii formulate in lucrarea de diploma, fie inainte, sau dupa publicare. Aceasta oportunitate va putea fi un argument in plus in CV in fata specialistilor de pe piata de capital. Pentru a combina latura teoretica cu cea practica, la final iti oferim si noi un bonus care sa te ajute in realizarea planurilor! Daca materialele tale vor fi publicate in Puls Capital, Intercapital Invest iti ofera un comision de tranzactionare de 0,5% la tranzactiile realizate la BVB pe termen de 6 luni, pentru orice suma investita! Este un comision preferential, pe care tu il poti castiga prin initiativa si creativitate!

Pentru materiale si detalii, puteti sa ne contactati pe mailul info@kmarket.ro, cu titlul "editorial". Va asteptam!

Echipa Intercapital Invest